Manuál k umiestneniu kuchynského kompostéra a jeho pripojenia ku kanalizácii 

Umiestnite svoj kompostér s minimálnym nárokom na priestor a v súlade s legislatívou. Rýchlo a jednoducho. Stiahnite si teraz zdarma podrobný návod a už sa netrápte nad tým, kde a ako ho umiestnite vo vašej prevádzke.  

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochrane osobných údajov venujeme maximálnu pozornosť. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

 

AKÉ ÚDAJE UCHOVÁVAME ?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašimi osobnými údajmi.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

 

COOKIES

Používame cookies k tomu, aby sme zistili preferencie navštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby sme zistili, či už ste naše stránky z vášho počítača niekedy navštívili.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

Čo sú to cookies?

Pod cookies súbormi rozumieme malé množstvo dát, ktoré webová stránka pošle prehliadaču. Ten ich potom uloží na počítači užívateľa. Pri každej ďalšej návšteve tej istej webovej stránky, prehliadač tieto dáta spätne posiela servru stránky. 

Webové stránky využívajú predovšetkým cookies, aby:

  • identifikovali užívateľa,
     
  • si zapamätali preferencie užívateľa. Napríklad navštívili ste stránku, kde ste si mohli vybrať jazyk, v akom sa vám stránka zobrazí. Vďaka súborom cookies sa ďalšia návšteva stránky stáva ľahšou a produktívnejšou. Už nemusíte vyberať jazyk, pretože stránka sa vám zobrazí presne v tom jazyku, ktorý ste si naposledy vybrali.
     
  • pomáhali pri kompletizácií úloh, aby užívateľ nemusel zadávať tie isté údaje pri prechádzaní z jednej webovej stránky na druhú alebo pri opätovnej návšteve tej istej stránky. Napríklad automaticky vyplní údaje pri zadaní objednávky, ak ste niekedy predtým tieto údaje na nejakej stránke vyplnili.

 

NA ČO TIETO INFORMÁCIE POUŽÍVAME?

Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Presonalizovanie ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám.
  • Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujeme našu web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú nám dávate.
  • Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby.
  • Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nikdy nepredáme, nevymeníme, alebo nepostúpime tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.
  • Na spracovávanie výsledkov súťaží, „promo akcií “, ankiet a pod.
  • Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.

 

STE V BEZPEČÍ

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementovali sme rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujeme aj tieto bezpečnostné systémy.

 

ODKAZY TRETÍCH STRÁN

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte nás na info(zavinac)naturtrend(bodka)sk  . Ďakujeme :)

 

NEPOSKYTUJEME VAŠE ÚDAJE TRETÍM STRANÁM

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonmi Slovenskej republiky.

 

SPRÍSTUPŇOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Osobné údaje môžu byť za účelom technickej podpory sprístupnené poskytovateľovi služby Smartemailing, jedná sa o systém spoločnosti Firma  2.0 s.r.o., IČ 292 10 372, so sídlom Krakovská 583/9, 110 00 Praha – Nové Město.

 

MOŽNOSŤ ODHLÁSENIA

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s prijímaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme vaše údaje vymazali či zablokovali.

Z odberu emilových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne nám spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

 

PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY

 

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať:

 a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,

 b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod zákona o ochrane osobných údajov;

 c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého boli osobné údaje získané na spracúvanie,

 d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

 e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

 f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil;

 g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,

 h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby.

 

Ostatné práva dotknutej osoby upravuje § 28 zákona o ochrane osobných údajov. Vo veci otázok ochrany Vašich osobných údajov nás môžete kontaktovať aj na emailovej adrese info(zavinac)naturtrend(bodka)sk.

 

ZMENY V PODMIENKACH O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 25.5.2018

Referencie

V školskej jedálni na ZŠ Veľký Šariš sme inštalovali päť kompostérov GG 02.

ZŠ Veľký Šariš Školská kuchyňa

V motoreste Camping, v Chminianskej Novej Vsi, sme inštalovali GG 02.

Motorest Camping Chminianská Nová Ves

V Dome pokojnej staroby Františka Majocha vo Veľkom Šariši sme inštalovali GG 02.

Dom pokojnej staroby Františka Majocha

V školskej jedálni v Drienove sme inštalovali dva kompostéry GG 02.

ŠJ Drienov Školská kuchyňa

7 Tajných tipov a trikov, aby ste dostali zo svoho Green Good

kompostéra maximum

Stiahnite si zdarma overené tipy a triky na spracovanie kuchynského odpadu v Green Good kompostéroch

V školskej jedálni Spojenej školy v Snine sme inštalovali komostér GG 02.

Spojená škola v Snine Školská kuchyňa

V školskej jedálni na ZŠ v Stakčíne sme inštalovali kompostér GG 02.

ZŠ Stakčín Školská kuchyňa

V školskej jedálni MŠ v Hnúšti sme inštalovali kompostér  GG 02.

MŠ Hnúšťa Školská kuchyňa

Dôležitá vec, ktorú potrebujete vedieť! Ako pripraviť kanalizáciu na pripojenie kompostéra.

Stiahnite si teraz zdarma podrobné informácie o úprave kanalizačnej prípojky, aby ste z vášho kompostéra vyťažili maximum.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. >>>>