V školskej jedálni na ZŠ Veľký Šariš sme inštalovali päť kompostérov GG 02.
Umiestnite svoj kompostér s minimálnym nárokom na priestor a v súlade s legislatívou. Rýchlo a jednoducho. Stiahnite si teraz zdarma podrobný návod a už sa netrápte nad tým, kde a ako ho umiestnite vo vašej prevádzke.
Pre správny výber Green Good kompostéra potrebujete predovšetkým vedieť, koľko kuchynského a reštauračného odpadu vzniká vo vašom stravovacom zariadení.
Odporúčame dennú produkciu kuchynského odpadu vážiť každý deň v priebehu jedného týždňa. Následne vyrátate denný priemer. Tento použijete pri výbere vhodného typu, alebo počtu kompostérov. Do celkového objemu kuchynského odpadu je potrebné zarátať okrem zvyškov z jedál aj šupy z ovocia a zeleniny.
Jeden väčší kompostér, alebo viacero menších
K spracovaniu kuchynského a reštauračného odpadu je možné využiť jeden, alebo viacero menších Green Good kompostérov, alebo ich kombináciu s rôznym výkonom.
Vo všeobecnosti, ale platí pravidlo, že na jednej prevádzke by mali byť najviac štyri zariadenia. Vyšší počet kompostérov vyžaduje väčšiu pozornosť. Je ťažké si udržať prehľad, do ktorého bol kuchynský odpad vložený, a do ktorého nie.
Stiahnite si teraz zdarma podrobné informácie o úprave kanalizačnej prípojky, aby ste z vášho kompostéra vyťažili maximum.